Bodö

Ja som ni märkt så har jag inte hunnit skriva på senare tid på grund av flytt till bodö. Vi har installerat oss i första lägenheten och det är en etta på 40 kvadrat.

Den ser ut såhär.



Men vi söker vidare, vi hittade en 3a på 70 kvadrat som var lite sisådär... vi får se vad som sker med det hela, nu blir jag mer aktiv på bloggen vill jag bara meddela! hadEEE

Heder

Härmed tackar jag jonas pettersson som kör mig från simon till byn samt tillbaka, detta inlägg kommer INTE att raderas av säkerhetsskäl.




åh jonas, just nu kan du få mig så lätt (8) HEHEHEHE

Hemlängtan

Nu har jag varit i oslo i två månader och vickat på barnehage.
Jag kan säga att jag aldrig ens själv trodde att jag skulle lämna tryggheten med familj och vänner hemma och jag måste erkänna att det var jobbigt att säga upp sig från jobbet och åka.

Nicke var den drivande kraften och eftersom vi är barndomskompisar och känner varandra väl så tänkte jag att det skulle gå bra. Det gick väl bra för mig från en början, men inte för Nicke som åkte hem relativt fort.
Det fick mig att fundera på om jag själv skulle åka hem, efter ett ledsamt samtal hem så sa morsan att jag iaf skulle stanna månaden ut.

Det gjorde jag och under tiden så flyttade Nils Optimus (Optimal) Prime (Pride) ín.
Anledningen till att det står optimal pride där är för att maria galo(?) nyström trodde att han kallades för optimal pride på en fest, och frågade oss varför han gjorde det.
Jag var inte alls taggad att åka på den festen från början, det var en lördagsfest. Och jag hade festat på fredagen och var negativ eftersom jag aldrig tog mig ut någonstans
- Men så stod hon där då jag knackade på, Eva Nilsson.
Nu har vi varit tillsammans en månad och det känns hur bra som helst!

Jag kan säga dig att man verkligen kan känna sig ensam i en storstad, och det kände jag då nicke lämnat oslo.
Eva fyllde det tomrummet och dämpade min längtan hem.

Nu blev det så att Eva och jag åker till bodö där hon ska spela fotboll i damettan i norge.
Bodö bjuder på flygresan dit, dom bjuder på gratis boende, dom fixar jobb åt oss båda, dom fixar transport av möbler och sånt dit, dom låter mig ha bilen gratis där i två år, dessutom finns saltströmmen i bodö så pappa,marcus edgren och nicke viklund kommer garanterat vara sugna på att komma och fiska! =)

Nu återstår bara två flygresor så är jag hemma ikväll kring halv sju, och då botas min hemlängtan i sex dagar iallafall.
Det var väl litegrann om oslo, nu vet ni det =)


RSS 2.0